Praktisch

Stilte is iets anders dan de afwezigheid van geluid

Missie van CS Masterclasses

Craniosacraal werk gaat voor een belangrijk deel over de kracht van stilte. En de rest gaat over universele fenomenen, die zich in die stilte afspelen. In die stilte beweegt alles naar heelheid en eenzijn.

Cursusprogramma

Persoonlijk traject

Iedereen traint op maat. Je betaalt per dagdeel. Je kunt meerdere dagdelen reserveren. De cursus is in principe voorbij als alle stof is behandeld. Dat is meestal de tijd die ervoor staat. Maar kan ook langer of korter zijn.

E170,- per dagdeel (3,5 uur) Book Session

Basismodule: Resourcing

Craniosacrale aanraking I

Maak kennis met de magie van het craniosacrale ritme. Leer technieken die je geest stil en present maken. Leer twee basale handgrepen waarmee je diepe ontspanning en resouricing teweeg brengt bij je cliënt. Ontdek fascinerende fenomenen die bewuste aanraking teweeg brengen.

Vervolgmodule: Het zichzelf ontvouwende behandelplan

Craniosacrale aanraking II

In deze cursus werken we met het zoeken van de ingang en het volgen van het zichzelf ontvouwende behandelplan. Na deze cursus kun je waardevolle diagnostische informatie ontvangen en vertrouw je dat je handen doen wat goed is.

5 dagdelen | 2 deelnemers | 28 Studiebelastingsuren | 3 studiepunten | E 170,- per dagdeel bij 1 deelnemer. E 85,- bij twee deelnemers| Inschrijven

Autocorrectie van de Atlas

Craniosacrale aanraking III

Visie
De Atlas is een wervel die bepalend is voor de structurele integriteit van het lichaam. Rond de atlas is veel zenuwweefsel aanwezig.
De stand van de atlas is belangrijk voor de energetische doorstroming in het lichaam en de stand van de onderste extremiteit.
Atlas profilax heeft onderzocht dat bij 90 % van de mensen de atlas naar links is gedraaid en dat er een spiertje is dat voor het dwarsuitsteeksel komt te zitten.
Met de zachte atlascorrectie wordt dit gecorrigeerd.
De zachte atlascorrectie is een niet-invasieve methode die gebruik maakt van de intelligentie van de breath of Life om tot een auto- correctie van de atlas te komen.

Missie

De ‘normale’/ gangbare Atlas correctie is voor veel mensen een te heftige verandering in een keer. Het voelt voor veel mensen niet natuurlijk.
De Zachte atlas correctie/ de zelfcorrectie van de Atlas biedt een natuurlijke manier van behandelen van de Atlas, waarbij het juiste traject word afgelegd om te komen tot een correctie die makkelijker te verwerken is door het lijf, preciezer is, natuurlijker past bij de client.